fbpx

Kështu u festua përvjetori i Pavarësisë në vendlindjen e kryeministrit

Kështu u festua përvjetori i Pavarësisë në vendlindjen e kryeministrit

Për 17 shkurt, tingujt e muzikës patriotike u dëgjuan në Gllogjan. Aty qytetarët e shumtë bënë homazhe te Varrezat e Dëshmorëve. Ndërsa, atmosferë festive kishte edhe në qytetin e Pejës.

20 vjet më parë, këtu në Gllogjan të Deçanit, po luftonin Shkëlzen dhe Luan Haradinaj. E sot, janë pikërisht nipat e mbesat e tyre që kanë ardhur për t’i nderuar me homazhe.

Dëshmorët në Gllogjan në 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës i nderuan edhe qytetarë të shumtë.

Tek varrezat e dëshmorëve, nuk kishin si të mungonin as lotët.