Këta derbi ju presin sot në futbollin evropian

Këta derbi ju presin sot në futbollin evropian

Kjo javë ka rezervuar shumë derbi në futboll, ndeshje të cilat mund të nxjerrin edhe kampion të rinj në disa liga.

Në Francë, Holandë, Itali, Portugali, Skoci e Gjermani, sot do të ketë duele të skuadra të mëdha mes vete.

Pas ndeshjeve të djeshme kur Manchester City dhe Barcelona u afruan në hapin e fundit për tu bërë kampionë në liagt përkatëse, sot mund të shohim ndeshje të forta dhe përcaktuese, edhe në liga tjera.

Lexoni paralajmërimin e plotë për ndeshjet e sotme.