Këta gjyqtarë ndajnë drejtësinë në xhiron e radhës

Këta gjyqtarë ndajnë drejtësinë në xhiron e radhës

Janë caktuar gjyqtarët që do të ndajnë drejtësinë në xhiron e 27-të të Superligës së Kosovës në futboll.

Tri ndeshje zhvillohen të dielën dhe po aq të hënën.