Këta janë pesë kundërshtarët e mundshëm të Anthony Joshua

Këta janë pesë kundërshtarët e mundshëm të Anthony Joshua

Mediumi i njohur britanik The Sun ka publikuar një listë me pesë kundërshtarët e ardhshëm të mundshëm të Anthony Joshuas pas fitores ndaj Andy Ruiz Jr.

Britaniku ishte kampion i unifikuar i peshave të rënda në kategoritë: WBA, WBO, IBF dhe IBO, por u mposht në qershor nga Andy Ruiz dhe humbi titujt. Më shumë në Insport.