Këtë lajm nuk do ta besoni – prapë i ndërrohet kundërshtari Khabibit

Këtë lajm nuk do ta besoni – prapë i ndërrohet kundërshtari Khabibit

Kjo që po ndodhë para fillimit të UFC 223 definitivisht nuk ka ndodhur asnjëherë në asnjë organizim të çfarëdoshëm të sporteve luftarake. Fillimisht Tony Ferguson u tërhoq nga lufta kryesore për titull deri në 70kg me Khabib Nurmagomedovin.

Më pas u gjet Max Holloway si kundërshtar zëvendësues dhe atë nuk e lejuan mjekët të hyjë në luftë duke e shpallur jo të gatshëm.

Më pas Conor McGregor shkaktoi incident të dhunshëm duke u përleshur me disa prej luftëtarëve që ishte paraparë të marrin pjesëdhe si pasojë e incidentit, tri luftëra të tjera u anuluan.

Kornologjia e ngjarjeve në UFC 223 dhe kundërshtari i ri i Nurmagomedovit.