Këto janë 50 nokautët më të mëdhenj në boks këtë vit (VIDEO)

Këto janë 50 nokautët më të mëdhenj në boks këtë vit (VIDEO)

Tani, në fund të vitit, është koha që të kthehemi në fillim të vitit 2019 dhe të kujtojmë disa nga nokautet më të mëdha që kanë ndodhur.

Një video është ngarkuar në YouTube që nxjerr në pah 50 nokautët më të mëdhenj të vitit 2019, dhe është e sigurt të thuhet se shumica e tyre janë shumë të paharrueshme, me shume ne Insporti.com