Këto janë binjaket të cilat po konsiderohen si vajzat më të bukura në botë

Këto janë binjaket të cilat po konsiderohen si vajzat më të bukura në botë

Të gjithë besojmë që të gjithë fëmijët janë të bukur dhe të lezetshëm.

Fëmijët, mbesat, nipat tonë i konsiderojmë si më të bukurit e botës. Por, kur Jaqi Clement ka sjellur në jetë dy binjake para 9 viteve , të gjithë e kanë parë se ka diçka jashtëzakonisht të rrallë tek to.

Edhe kur kanë qenë vetëm bebe, është parashikuar së këto dy bukuroshe do të bëhen modele. Dhe tani, me të vërtet janë duke u konsideruar si binjaket apo vajzat më të bukura në botë dhe me qindra agjencione të modelizmit janë duke i kontaktuar, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Më poshtë gjeni disa fotografi të vajzave më të bukur në botë.