Këto janë dënimet nëse ndaleni në urën e autostradës Arbën Xhaferi

Këto janë dënimet nëse ndaleni në urën e autostradës Arbën Xhaferi

Të gjithë personat që ndalojnë veturat në urën gjigantë (5 kilometrash) në autostradën “Arbën Xhaferi” do të gjobiten nga policia.

Mësohet se dënimi për ndalim tek ura në mes të Kaçanikut dhe Hanit të Elezit varion deri në 60 euro.

Përpos gjobës me para, për ndalimin e automjetit mund të merret edhe leja.

Vlen të theksohet se kjo autostradë, e cila u lëshua për qarkullim me 29 maj, është më e freknetuar nga qytetarët e Republikës.

Ky është dënimi që ka siguruar një qytetar.