Këto janë krimet në të cilat është përfshirë Millan Radojeçiq që është ende në arrati- kishte rrahur edhe policë

Këto janë krimet në të cilat është  përfshirë Millan Radojeçiq që është ende në arrati- kishte rrahur edhe policë

Pushteti i tij shtrihet në veri me kontrollin që ushtron ai mbi Listën Serbe. Milan Radojiciq dhe disa të afërm të tij.

Se cilat janë krimet e tij e mësoni në InDoks.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë dokumentar do t’i kthehet problemit të Veriut që edhe pak ditë do të përballet me zgjedhjet që dihet që do ti fitojë Lista Serbe. Serbë e tjerë, që nga vrasja e Oliver Ivanoviqit, frikësohen t’i konkurrojnë asaj, kurse Vetëvendosja e PDK-ja po marrin pjesë në zgjedhjet që dihet që nuk mund t’i fitojnë. E zgjedhjet edhe mund të dështojnë, ani pse do të shpenzohen qindra-mijëra euro në to.