Khalid ‘thumbon’ Prishtinën: Teuta nuk e diskuton pjesëmarrjen në Evropë

Khalid ‘thumbon’ Prishtinën: Teuta nuk e diskuton pjesëmarrjen në Evropë

Abdul Khalid zgjodhi të vijojë karrierën te Teuta, pas tri sezonesh me Prishtinën. Ai duket më se gati për startin me “djemtë e detit”.

23-vjeçari e ka kthyer fokusin e tij te largimi nga Kosova. Në intervistë për “Panorama Sport”, Khalid tregoi pse zgjodhi të vijojë karrierën te Teuta, ambientin që gjeti në skuadër dhe objektivat e sezonit, më shumë në Insporti.com.