Kim dhe Kanye punësojnë njerëz për t’ia bartuar fëmijën

Kim dhe Kanye punësojnë njerëz për t’ia bartuar fëmijën

Që nga lindja e fundit, Kim është përshkruar nga mjekët me sëmundjen placenta accreta, një sëmundje që e bën shtatzëninë e ardhshme të rrezikshme për jetën e gruas.

Pra, Kim dhe Kanye kanë gjetur një zëvendësuese, bartëse fëmijësh, përmes një agjencie dhe kanë rënë dakord të paguajnë.

4.500 dollarë është shuma e këstit mujore për 10 muaj rresht të bartjes së fëmijës, tërësisht 45,000 dollarë, mirëpo çmimi rritet nëse janë binjakë, njofton TMZ.

Bartësja e fëmijës është e detyruar të ndalojë pirjen e duhanit, pirjen alkoolit dhe drogës gjatë shtatëzanisë. Ajo gjithashtu bie dakord të kufizojë aktivitetet seksuale në javët që çojnë deri në shtatzëni, duke përfshirë marrëdhëniet seksuale paraprake për 3 javë pas implantimit të embrionit.