Kim Kardashian akuzohet për të brendshmet e shtatëzanisë të cilat mund të japin mesazhin e gabuar

Kim Kardashian akuzohet për të brendshmet e shtatëzanisë të cilat mund të japin mesazhin e gabuar

Kim Kardashian është duke u përballur me një mllef të madh për shkak të linjës së re me të brendshme për shtatëzënat.

Këto të brendshme tentojnë të bëjnë trupin e shtatëzënave të duket më i hollë.

Mirëpo shumë adhurues online janë të brengosur që këto të brendshme japin mesazhin e gabuar për gratë shtatëzana.

Shumica e pyetën Kim nëse grave shtatëzana iu duhet presioni për tu dukur më të holla.

Kim ka thënë që linja do të dalë në shitje me 16 qershor dhe se do të vjen në 9 ngjyra të ndryshme.

“Dizajne që iu formësojnë vithet tuaja dhe nuk e shtypin barkun, sepse kjo nuk është një gjë që e dëshironi”./Insajderi.com

Burimi: Mirror