Kim Kardashian siguronte fotografitë e paparazive të Paris Hilton para se të bëhej e famshme

Kim Kardashian siguronte fotografitë e paparazive të Paris Hilton para se të bëhej e famshme

Është raportuar se ylli 40-vjeçar Keeping Up Ëith The Kardashians dikur ishte një nga arkitektët kryesorë për të siguruar që kishte paparac për të kapur Paris Hilton në fillimin e viteve 2000.

Para se Kim të bëhej vetë një fenomen global pas fillimit të reality shoë-t të familjes së saj, ajo bënte ç’ishte e mundur për të ndihmuar shoqen e saj Paris të arrinte lartësitë marramendëse që Kim më vonë u ngjit.

BBC ka transmetuar një dokumentar që shikon botën e të famshmit, të quajtur Celebrity: A 21st Century Story, në të cilin lojtarët kryesorë të industrisë kujtojnë se si Kim dhe Paris u bënë mishërimi i idealit të famshëm./Insajderi.com

Mirror