Kjo do të jetë paga e Rrahmanit te Napoli

Kjo do të jetë paga e Rrahmanit te Napoli

Kapiteni i Përfaqësueses së Kosovës, Amir Rrahmani i ka kryer edhe testet mjekësore dhe që nga vera e këtij viti do të jetë pjesë e Napolit. /Insajderi.com/ zbulon pagën që ai do të marrë tek klubi napolitan.