Kjo është agjenda e fushatës zgjedhore në ditën e katërt

Kjo është agjenda e fushatës zgjedhore në ditën e katërt

Ngjarjet e fushatës zgjedhore
– Kandidatit për kryeministër nga koalicioni LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi, Prof. Dr. Avdullah Hoti prezanton dhe diskuton me përfaqësuesit e bizneseve planin e tij ekonomik dhe zhvillimor për mandati katërvjeçar. (Hoteli Emerald, ora 9:00)

– I nominuari për kryeministër nga koalicioni PDK – AAK dhe Nisma, Ramush Haradinaj nënshkruan Memorandum me Bashkimin e Sindikatave të Pavarura të Kosovës. (Hotel Sirius, ora 10:00)

– I nomunuari për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti mban tubim zgjedhor në Ferizaj. (Salla e sporteve në Ferizaj, ora 12:00 – transporti për media i siguruar nga zyra e Lëvizjes, ora 10:30)

– Koalicioni LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mban tubim zgjedhor në Mitrovicë. (Palestra e Sportit “Minatori”, ora 12:00)

– Koalicioni LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mban tubim zgjedhor në Vushtrri. (Palestra e Sportit “Jeton Tërstena” afër Urës së Gurit, ora 13:30)

– I nominuari për kryeministër nga koalicioni PDK – AAK dhe Nisma, Ramush Haradinaj merr pjesë në tubimin zgjedhor në Pejë. (Palestra e sporteve “Karagaqi”, ora 14:00)

– Kandidatët për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje, Visar Ymeri dhe Shpend Ahmeti mbajn tubim zgjedhor në Suharekë. (Salla e sporteve në Suharekë, ora 14:00)

– I nominuari për kryeministër nga koalicioni PDK – AAK dhe Nisma, Ramush Haradinaj merr pjesë në tubimin zgjedhor në Istog. (Ambienti i hapur para Shtëpisë së Kulturës, ora 16:00)

– Koalicioni LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mban tubim në Graçanicë. (Shtëpia e Kulturës në Kishnicë, ora 16:30)

– I nomunuari për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti mban tubim zgjedhor në Malishevë. (Malishevë, ora 17:00)

– I nomunuari për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti takon përfaqësues të bizneseve në Drenas. (Lokali ‘Becton’ përballë objektit të Komunës, ora 15:00)

– Koalicioni LDK, AKR, Alternativa, Lëvizja për Drejtësi dhe kandidatit për kryeministër, Prof. Dr. Avdullah Hoti mban tubim në Degën V-të të LDK-së në Prishtinë. (Shkolla Fillore “Shkëndija” në Hajvali, ora 17:30)

– I nominuari për kryeministër nga koalicioni PDK – AAK dhe Nisma, Ramush Haradinaj merr pjesë në tubimin zgjedhor në Klinë. (Salla e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”, ora 18:00) /Ekonomia-ks.com