Kjo është gjendja e aktorit amerikan pas operacionit në zemër

Kjo është gjendja e aktorit amerikan pas operacionit në zemër

Aktori i njohur dhe ish-guvernatori i Kalifornisë në SHBA, Arnold Schwarzenegger raportohet se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe po rehabilitohet, pas operacionit në zemër në Los Anxhelos.

“Schwarzenegger u detyrua të kryejë një ndërhyrje kirurgjike të arteries pulmonare”,njoftoi zëdhënësi i tij.