Kjo është pozita e Shqipërisë në renditjen e re të FIFA-s

Kjo është pozita e Shqipërisë në renditjen e re të FIFA-s

Shqipëria, ashtu si Kosova është ngritur në ranglistën botërore të FIFA-s, edhe pse nuk kanë zhvilluar ndeshje gjatë muajit korrik.

Kështu, kuqezinjtë, kanë fituar dy vende, duke u ngjitur në të të 64-tin, derisa një muaj më parë ishin në vendin e 66-të.

Në përmirësimin e renditjes së Shqipëria ka ndikuar rënia e Honurasit dhe Ekuadorit.

“Dardanët” ndërkaq përmirësuan për një pozicion renditjen, pas rrëshqitjes së Namibisë dhe Guinea-Biseau, që morën pjesë në Kupën e Kombeve të Afrikës.