Kjo është promoja e emisionit festiv në RTK (video)

Kjo është promoja e emisionit festiv në RTK (video)

Kjo është promoja e emisionit festiv të Natës së Vitit të Ri që do të transmetohet në RTK.

“Ky emision është realizuar nga lajmi.net në bashkëpunim me Stupcat. Shikim të këndshëm dhe Gëzuar Vitin e Ri 2018!”, thuhet në një njoftim të lajmi.net.

Kjo është promoja e emisionit festiv të Natës së Vitit të Ri që do të transmetohet në RTK. Ky emision është realizuar nga lajmi.net​ në bashkëpunim me Stupcat. Shikim të këndshëm dhe Gëzuar Viti i Ri 2018! ??

Kjo është promoja e emisionit festiv të Natës së Vitit të Ri që do të transmetohet në RTK. Ky emision është realizuar nga lajmi.net në bashkëpunim me Stupcat. Shikim të këndshëm dhe Gëzuar Vitin e Ri 2018! ??

Posted by lajmi.net on Friday, 29 December 2017