Kjo është Top ndërmarrja për vitin 2019 – nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Kjo është Top ndërmarrja për vitin 2019 – nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

TIKI Mosaic e ka marre një mirënjohje nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, për punën e mirë dhe për sukseset e treguar gjatë vitit 2019.

E kjo mirënjohje sigurisht që vjen në falë punës profesionale dhe unike që po bënë kjo kompani tash e sa vite.

TIKI Mosaic është kompania e vetme në rajon që bënë prodhimin e mozaikëve përmes riciklimit të xhamave.

Mozaiku nga xhami ofron një zgjidhje të qëndrueshme në  aspektin ekologjik, kualitativ si dhe atij ekonomik. Është  100% xham dhe ngjyrë, ku përmes kombinimeve të  panumërta ka për koleksion një gamë të gjerë të ngjyrave të llojllojshme, të kategorizuar nën emërtimet e gurëve të çmuar, si Agate, Ruby,Tansanite, Turquoise, Emerald etj.

Kompania po punon vazhdueshëm që të rris kapacitetet si dhe të pasuroj gamën e produkteve me punime artistike nga mozaiku.

TOP Nërmarrja për vitin 2019, nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë.__TOP Entrepreneurship for 2019, by the…

Gepostet von Tiki am Samstag, 14. Dezember 2019

Crystal & Recycled Mosaic

Kompania e vetme në rajon që prodhon mozaik nga qelqi 100% i Recikluar.__Produkt i përshtatshëm për të gjitha ambientet, si për ato klasike dhe elegante poashtu edhe ato moderne dhe minimale.__📍 TIKI Showroom 1:Zona Industriale p.n. Fushë Kosovë10000 Prishtinë – Kosovë.__📍TIKI Showroom 2:Veternik, Magjistralja Prishtinë-Shkup, km. 1 p.n10000 Prishtinë, Kosovë__Na Kontaktoni❗️Email: info@tiki-ks.comPhone: +383 (0) 49 666 676Web: www.tiki-ks.com__#Tiki #Interior #Design #Factory #Home #Furniture #Mosiac #Recycled #100% #handmade

Gepostet von Tiki am Montag, 18. November 2019

TIKI Showroom 1:

Veternik, Magjistralja Prishtinë-Shkup, km. 1 p.n

10000 Prishtinë, Kosovë

__

TIKI Showroom 2:

Zona Industriale p.n. Fushë Kosovë

10000 Prishtinë – Kosovë.

__

Na Kontaktoni

Email: [email protected]

Phone: +383 (0) 49 666 676

Web: www.tiki-ks.com