Kjo nënë e tre fëmijëve përgatit ushqim dhe krijon art në të njëjtën kohë

Kjo nënë e tre fëmijëve përgatit ushqim dhe krijon art në të njëjtën kohë

Çdo prind e di qe fëmijët kanë shumë teke kur është radha për ushqimin.

Disa do thoshin është një sfidë e kaluar me sukses, nëse fëmija ulet dhe mbaron gjithë ushqimin pa asnjë ankesë.

Por një nënë japoneze prej tre fëmijëve po i çon aftësitë e saj të gatimit në një nivel krejt të ri. Etoni Mama i ushqen fëmijët e saj të moshës 12, 10 dhe 8 vjet me ushqime jo vetëm të shijshme por shumë të bukura, kreative e tejet argëtuese për fëmijët.

Nëna nga Tokio nuk ka asnjë trajnim paraprak në artin ushqimor, por ajo është padyshim një mjeshtre e ‘kyaraben’. Një formë e karakterit bento, kyaraben është një stil i përpunuar i bentos së rregulluar që përmban ushqim argëtues të mbledhur në një mënyrë të tillë që ata të duken si njerëz të vërtetë dhe personazhe të filmit. Le të hedhim një vështrim në kryeveprat e ushqimit të Etoni Mamës më poshtë. /Insajderi.com

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Food Art

Burimi: Bored Panda