Kjo nuk është parë në futboll, bën sallto, kalon portierin dhe shënon (VIDEO)

Kjo nuk është parë në futboll, bën sallto, kalon portierin dhe shënon (VIDEO)

Në një ndeshje fubolli është bërë lëvizje ende e pa parë në futboll. Lëvizje të tilla jemi mësuar të shohim në futbollin amerikan, ndërsa kjo sallto veçohet nga të gjitha rastet kur lojtarët kalojnë portierin për të shënuar gol.

Lojtari ka kaluar me sallo portierin kundërshtarë për të shënuar gol.

Shikojeni golin:

Kjo nuk është parë në futboll, bën sallto, kalon portierin dhe shënon (VIDEO)