“Kjo nuk ishte luftë”, Joshua flet për meçin

“Kjo nuk ishte luftë”, Joshua flet për meçin

Kampioni dhe bartësi i titullit të botës të unifikuar në kategorinë e rëndë në boksin profesionist Anthony Joshua, duke folur për meçin e tij me Joseph Parkerin pohoi disa gjëra që për kundërshtarin, opinionin dhe kundërshtarët e tij të ardhshëm mund të jenë shumë interesante.

Lexoni shkrimin e plotë, duke klikuar KËTU

“Kjo nuk ishte luftë”, Joshua flet për meçin