fbpx

KLEA DHE ELBA TË GATSHME PËR GARËN E NESËRME NË SLLALLOMIN E MADH

KLEA DHE ELBA TË GATSHME PËR GARËN E NESËRME NË SLLALLOMIN E MADH

Kushtet atmosferike që po mbretërojnë në Qendrën Skitare të Jahorinës në Sarajeve, kanë pamundësuar zhvillimin e përgatitjes së sotme të skitareve tona, Klea Vrella e Elba Kokaj, para sllallomit të madh që zhvillohet nesër.

Klea e Elba po e përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) 2019, që po mbahet në Sarajevë dhe Sarajevën Lindore, më shumë në Insporti.