Klinikat Interne që shërbyen për COVID-19 i kthehen normalitetit

Klinikat Interne që shërbyen për COVID-19 i kthehen normalitetit

Klinikat Interne të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, (Klinika e Endokrinologjisë, Gastroenterologjisë, Hematologjisë, Nefrologjisë dhe ajo e Reumatologjisë), pritet që së shpejti t’i kthehen punës normale në hapësirat e tyre, njofton Insajderi.

Siç njofton Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar, kjo pasi që për disa muaj ato hapësira u shfrytëzuan për trajtim e pacientëve të infektuar me Coronavirus.

“Klinikat Interne të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, (Klinika e Endokrinologjisë, Gastroenterologjisë, Hematologjisë, Nefrologjisë dhe Reumatologjisë), pritet që së shpejti t’i kthen punës normale në  hapësirat e tyre, pasi që për disa muaj ato hapësira u shfrytëzuan  për trajtim të rasteve me COVID-19, e njohur si Njësia COVID/3.

Në këto hapësira është bërë  pastrimi, dezinfektimi dhe në koordinim me shërbimin për infeksione brendaspitalore dhe Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike do të merren strishot dhe do të bëhet hulumtimi i air-ndotjes”, thuhet në njoftimin për medie./Insajderi.com