Koha kur Shkëndija e Tetovës drejtohej nga trajneri kosovar

Koha kur Shkëndija e Tetovës drejtohej nga trajneri kosovar

Shkëndija e Tetovës është një klub me histori të lavdishme. Kjo është një fotografi interesante dhe mjaftë atraktive e KF Shkëndija në njërën nga ndeshjet e Ligës së Dytë të Maqedonisë, të mesviteve të 90-ta, pak para inkuadrimit në elitën e futbollit vendor, më shumë në Insporti.com.