Kohë pandemie! Bella Hadid bën një ndryshim për veten, dhe nuk është ide e keqe

Kohë pandemie! Bella Hadid bën një ndryshim për veten, dhe nuk është ide e keqe

Një ditë e re, një stil i ri flokësh .

Gjatë kësaj periudhe të izolimit , flokët me të vërtetë janë bërë si”mjet” zbavitjeje, ku të gjithë po përdorin kreativitetin e tyre, duke i dhënë vetes ndryshime në shtëpi si ngjyrosje dhe zbukurime .

Dhe tani duke ndjekur gjurmët e Rosalía-s, dhe kundër këshillës së Jonathan Van Ness, Bella Hadid ka prerë flokët e saja. Duke debatuar për stilin e ri në storiet e saj në Instagram, Hadid njoftoi ndryshimin me drejtshkrimin në foton e saj : “Unë shkurtova balluket e mia”.

Por më vonë, karriera e saj si stiliste e flokëve kishte përparuar në fazën tjetër: klientët. Ajo postoi një “story” ku tregonte se i jepte shoqes së saj të izolimit Leah të njëjtën prerje.

Gjithashtu, modelja ka kaluar kohën e saj në izolim në të njëjtën mënyrë si shumica nga ne – duke bërë video në TikTok, duke veshur shamia dhe duke gatuar.
“Yjet”… ata janë njësoj si ne.

Prerja e flokëve është një veprim i rrezikshëm, por nëse jeni mjaft të guximshëm për të pranuar këtë sfidë, pronari e Sallonit të Queens Peckham, Beth Kucic ka bërë një udhëzues hap pas hapi për prerjen e flokëve , duke ju përshtatur formës së fytyrës suaj.

 

 

Ndiqeni emisionin e fundit në Review