Artikull i sponzorizuar

Kolegji Riinvest, institucioni ku cilësia, vlera dhe avancimi janë forcat udhëheqëse

Kolegji Riinvest, institucioni ku cilësia, vlera dhe avancimi janë forcat udhëheqëse

Jemi mësuar të shohim avancime të ndryshme në fushën e arsimit, por duket sikur Kolegji Riinvest ja ka vënë synim vetës të diferencohet me cilësi duke treguar aftësitë për bashkëpunime ndërkombëtare të cilat janë në të mirë të të rinjëve kosovarë.

Këtë vit Kolegji Riinvest solli kampanjën më unike në vend ku si bartës privat i arsimit, ofroi vitin e parë të studimeve pa pagesë në nivelin baçellor. Risitë tash vazhdojnë kur ne shohim se si Kolegji Riinvest në programet master sjellë mundësi shkëmbimi me universitete të njohura si ai i Ankonës në Itali apo Dubrovnikut në Kroaci.

Mbi të gjitha këto, duke parë dinamizmin e Prishtinës dhe të gjithë vendin në përgjithësi, Riinvest ka krijuar një orar të përshtatshëm të ligjeratëve për studentët dhe këtë e ka bërë duke marrë shembull partnerin e tyre shumë-vjeçar, Universitetin e Staffordshire.  Bazë përvojës me institucion në fjalë, Riinvest ka vendosur t’i bëjë ligjeratat modulare ku brenda 10 ditëve mund t’a përfundosh një lëndë, t’i kesh përafërisht dy-tri javë kohë për të mësuar e pastaj të hysh në provim, ku edhe provimi shënon përfundimin e lëndës në të njëjtën kohë rrugën për të filluar lëndën tjetër.

Për ta thjeshtësuar, nuk është e nevojshme që një semestër tre mujor me e ndjek lëndën e njejtë pasi që për shkak mësimit intensiv/modular, ti mundesh me përfundu lëndën në një kohë më të shkurtë e me qenë më i përgatitur se sa do të ishe nëse e kishe ndjek gjithë semestrin.

Programet qe Kolegji Riinvest i ofron në nivelin master, janë:

Specializimi i Menaxhmentit te Pergjithshem

Specializimi i Menaxhmentit ne Marketing

Specializimi i Menaxhmentit  ne Banka dhe Financa

Sistemi i Informacionit per Menaxhment.

Përpos të gjitha këtyre benefiteve, Kolegji Riinvest gjendet në qendër me një staf tejet të përgatitur, që brenda 20 minutave, ti informohesh, regjistrohet dhe merr gjithçka që është e nevojshmë për ty që t’fillosh një rrugëtim të ri në jetën tënde profesionale.

Aplikimi është i hapur vetëm deri më 15 Nëntor. Për më shumë informata aplikoni në: riinvest.net/pranimi/master apo edhe në numrin pa pagesë të telefonit 0800 23456