Koleksioni më ekstravagant që Bulgari ka bërë ndonjëherë

Koleksioni më ekstravagant që Bulgari ka bërë ndonjëherë

Lëvizja e Barokut i ka rrënjët e hershme në Romë, në vende historike si St. Peter Basilica dhe Kisha e Gesy. Poashtu është edhe vendi ku vepron Bulgari, si dhe inspirimi për koleksionin e ri, Barocko.

Duke ju referuar dramës de grandiozitetetit të arkitekturës Barok, Bulgari luan me efektet ekstravagante dhe gurë të çmuar të rrallë më ngjyra të ndritshme, raporton Papaermag, shkruan Insajderi.

Koleksioni ndahet në 3 kategori ku përfshihen Light, Color dhe Wonder, përmes të cilit na vjen fryma maksimaliste e kohës së Barokut.

“Ajo që më pëlqen më shumë nga krijimi i këtij koleksioni është fakti që është kaq joprefekt në mënyrë perfekte sa i përket formës, me ngjyra të pasura dhe me një tendencë ‘rock’” tha Lucia Silvestri, drejtoresha kreative e Bulgari./Insajderi.com

 

View this post on Instagram

@bulgari

A post shared by ignasi monreal (@ignasi) on