Kolonë e gjatë nga Podujeva për në Prishtinë [Foto]

Kolonë e gjatë nga Podujeva për në Prishtinë [Foto]

Është krijuar një kolonë e gjatë në mëngjesin e sotëm nga Podujeva në Prishtinë.

Saktësisht kjo kolonë është bërë tek fshati Lupq shkruan Gazeta Insajderi.

Në vend të ngjarjes është e dhe Policia e Kosovës, ku është duke kthyer të gjithë ato vetura të cilat nuk kanë leje qarkullimi nga Ministria e Punëve të Brendshme.