Kombëtaret me lojtarët më shtatlartë në Botëror (Foto Grafika)

14.06.2018 12:20
Kombëtaret me lojtarët më shtatlartë në Botëror (Foto Grafika)

Kampionati Botëror i cili starton vetëm pas pak orësh në Rusi, ngërthen në vete interesim të madh, kjo edhe për shkak se do të kemi rastin t’i shohim disa prej lojtarëve më në zë të momentit në futboll. …..  Kuptoni përmes grafikës, cila përfaqësuese është më shtatlarta dhe kush renditet në fund