Komike: Kurti argëton popullatën në mesnatë, shkarkon Avdullah Hotin (Dokument)

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, iu hakmor Lidhjes Demokratike të Kosovës menjëherë pas votimit të mocionit për rrëzimin e tij dhe qeverisë që ai drejton. Ai menjëherë ka marr vendim për shkarkimin e zëvendëskryeministrit të parë të Qeverisë, që vije nga LDK-ja, Avdullah Hoti. Qeveria Kurti u rrëzua pas një debati prej 11 … Continue reading Komike: Kurti argëton popullatën në mesnatë, shkarkon Avdullah Hotin (Dokument)