Komisioni parlamentar diskuton për festat zyrtare

Komisioni parlamentar diskuton për festat zyrtare

Komisioni parlamentar për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media do të mblidhet sot.

Ky Komision që do të mblidhet në ora 13:00 do të shqyrtojë në parim projektligjin nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Kosovë.

Pikë e pestë e rendit të ditës, ky komision ka shqyrtimin e ndryshimit dhe plotësimit të Ligjit nr.06/L-114 për Zyrtarët Publik, sipas Aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese, rasti nr.KO203/19.

Rendi i ditës:

Miratimi i rendit të ditës;

Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 10.06.2020;

Shqyrtimi i draft-planit të punës së Komisionit, për vitin 2020;

Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës;

Shqyrtimi i ndryshimit dhe plotësimit të Ligjit nr.06/L-114 për Zyrtarët Publik, sipas Aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese, Rasti nr.KO203/19;

Të ndryshme. /Insajderi.com