Komisioni synon ta kalojë sot projektligjin për buxhetin

Komisioni synon ta kalojë sot projektligjin për buxhetin

Projektligji për Buxhet dhe Transfere do të tentojë ta kalojë në parim projektligjin për buxhetin.

Në mbledhjen e kaluar një gjë e tillë kishte dështuar shkak i mospajtimeve të opozitës.

Grumbullimi i përfaqësuesve të Komisionit do të mblidhet nga ora 10.00.

Ndryshe Kuvendi i Kosovës ende se ka kaluar as projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike. /Insajderi.com