Kompania britanike me të hyra milionëshe, ndalon punën në Malishevë

Kompania britanike “Fox Marble Holdings PLC”, e cila prej më shumë se 5 vitesh operon në Kosovë, ka ndërprerë punimet në një guror në Malishevë, si pasojë e një mosmarrëveshje në blerjen e dy kompanive të tjera, shkruan sot mediumi britanik Morningstar.co.uk. “Fox Marble”, e cila merret me nxjerrjen e mermerit dhe granitit në Kosovë, … Continue reading Kompania britanike me të hyra milionëshe, ndalon punën në Malishevë