Kompanitë e lidhura me deputetë të PDK-së “detyrojnë” Fox Marble të ndërpres punimet  

Kompania britanike “Fox Marble Holding”, në maj të këtij viti kishte blerë kompanitë ” Green Power” dhe “Scope shpk” për shumën 1.3 milion euro. “Green Power”, zyrtarisht në ARKB figuron në emër të bashkëshortes së ish-deputetit Naim Rrustemi, Florije Rrustemi. Ish-deputeti Rrustemi, deri në mars të këtij viti ka qenë i punësuar në kompaninë “Fox … Continue reading Kompanitë e lidhura me deputetë të PDK-së “detyrojnë” Fox Marble të ndërpres punimet