Kompleksi përkujtimor në Reçak “masakrohet” në mungesë të kujdesit

Fotografitë e realizuara gjatë së enjtes së 22 shtatorit në fshatin Reçak të Shtimes tregojnë për një gjendje të tmerrshme të Kompleksit Përkujtimor “Masakra e Reçakut”. Përkatësisht bëhet fjalë për atë që njihet si “Muri i Përkushtimit” (Homazhit” në të cilën janë vendosur fotografitë me emrat dhe mbiemrat bashkë me datat e lindjes dhe vdekjes … Continue reading Kompleksi përkujtimor në Reçak “masakrohet” në mungesë të kujdesit