Komuna e Prishtinës dhe TIKA Turke shpërndajnë pako ushqimore

Komuna e Prishtinës dhe TIKA Turke shpërndajnë pako ushqimore

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, ambasadori i Turqisë në Kosovë Çagrı Sakar marrin pjesë në ceremoninë e dorëzimit të pakove ushqimore për familjet në nevojë në Prishtinë nga ana e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TIKA. (Objekti i ri i Komunës së Prishtinës, ‘Arbëri’, ora 11:00)