Komuna konfirmon pronësinë e stadiumit të Prishtinës – FFK i përgjigjet UEFA-s

Komuna konfirmon pronësinë e stadiumit të Prishtinës – FFK  i përgjigjet UEFA-s

Sot ka qenë afati i fundit për Federatën e Futbollit të Kosovës që ti përgjigjet një kërkesë të UEFA-s për më shumë informata rreth procesit të rindërtimit të Stadiumit të Prishtinës.

letrën që e kishte publikuar Insporti më herët, UEFA kishte kërkuar që të dërgohet një dëshmi me shkrim se kush është pronar i stadiumit dhe kush do të menaxhojë me stadiumin pas renovimit të tij, kur do të përfundojë procesi i renovimit, kur do të aranzhohen ndeshjet testuese dhe disa kërkesa tjera të FFK duhej ti përmbushë për të pasur gjasa që Kosova në shtator, të luajë në Prishtinë, e jo në Shkodër ose diku tjetër.

Insporti ka siguruar dokumentin, gjegjësisht vërtetimin e Komunës së Prishtinës lidhur me pronësinë e stadiumit.

Lexoni letrën dërguar UEFA-s dhe artikullin e plotë.