Konfirmohen datat e reja të afatit kalimtar të transferimeve në La Liga

Konfirmohen datat e reja të afatit kalimtar të transferimeve në La Liga

La Liga ka konfirmuar datat e reja për afatin kalimtar të verës dhe dimrit për sezonin e ri 2020/21.

Klubet do të lejohen të bëjnë transferime këtë vit nga data 4 gusht deri më 5 tetor 2020.

Afati dimëror i transferimeve në La Liga do të jetë nga 4 janar deri më 1 shkrut 2021.

Datat e afatit veror janë të njëjta edhe për Bundesliga, Serie A dhe Premier League.

Insajderi.com