Kosova – Anglia, e papritur kjo nga Qeveria britanike

Kosova – Anglia, e papritur kjo nga Qeveria britanike

Qeveria e Britanisë së Madhe ka lëshuar një njoftim për qytetarët e saj, të cilët planifikojnë të udhëtojnë në Kosovë, për të parë ndeshjen e futbollit në mes Kosovës dhe Anglisë.vazhdo në Insporti.com