Kosova dështoi, por këto janë dy shtetet që u pranuan në INTERPOL

Kosova dështoi, por këto janë dy shtetet që u pranuan në INTERPOL

Kosova për dy herë me radhë nuk arriti të marrë votat e mjaftueshme për tu bërë pjesë e INTERPOL-it.

Por ndryshe ndodhi me dy shtetet tjera që gjithashtu aplikuan si Kosova për tu bërë pjesë e kësaj organizate.

Kiribati dhe Vanuatu janë dy shtetet që janë edhe zyrtarisht anëtaret më të reja të INTERPOL, shkruan Insajderi.

Kjo është bërë e ditur nga një postim në faqen zyrtare në tëitter të INTERPOL-it. /Insajderi.com