Kosova nis përgatitjet, sot zhvillon stërvitjet e para

Kosova nis përgatitjet, sot zhvillon stërvitjet e para

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll, ka filluar përgatitjet për parakualifikimet për EuroBasket 2021.

Paraditën e sotme është bërë grumbullimi i parë, ndërsa stërvitjet do të mbahen edhe nga ora 19:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë, më shumë në Insporti.com.