Kostumi i Keanu Reeves nga Matrix Reloaded tani ka dalë në auksion

Kostumi i Keanu Reeves nga Matrix Reloaded tani ka dalë në auksion

Kujtimet ikonike nga filma të tillë si The Matrix Reloaded, Pretty Woman, Alien dhe Labyrinth do të shiten si pjesë e ankandit vjetor të drejtpërdrejtë të Prop Store.

Në mesin e 900 artikujve që do të gjenden në këtë ankand, mes më të rëndësishmeve këtë vit është veshja e plotë që Keanu Reeves veshi si Neo në The Matrix Reloaded të vitit 2003, e cila ka një vlerë të midis 52,000 dhe 78,000 $.

Çizmet me thembra të larta që Julia Roberts kishte veshur në Pretty Woman të 1990 janë gjithashtu të disponueshme, siç është paketa e topit kristal, fotot autografike dhe biletat e shfaqjes dhe artikuj nga Labirinti i 1986 me David Bowie – dmth mund të shpenzoni 13,000 deri 19,000 dollarë.

Pa dyshim që moda e Matrix është duke përjetuar rikthim, sidomos me pjesën e katërt të filmit që po zhvillohet dhe bota reale duket gjithnjë e më shumë si një simulim.

Deri atëherë, Prop Store do të mbajë një ekspozitë virtuale të artikujve përmes mediave të tyre sociale muajin e ardhshëm, me ankandin aktual që do të zhvillohet midis 1 dhe 2 dhjetorit./Insajderi.com

Burimi: Dazed Magazine