Kourtney Kardashian u mban leksione për mospërdorimin e plastikës fansave, para frigoriferit të ekspozuar me shumë shishe plastike

Kourtney Kardashian u mban leksione për mospërdorimin e plastikës fansave, para frigoriferit të ekspozuar me shumë shishe plastike

Kourtney Kardashian u tha fansave se ishte koha për të ndaluar përdorimin e plastikës – ndërsa ajo mburrej me frigoriferin e saj të rregulluar bukur, të mbushur plot me shishe plastike të disponueshme.

Ajo ishte krenare që po tregonte frigoriferin e saj të patëmetë, duke postuar një imazh të ftohësit me fasada qelqi me rreshtat e denjë të dyqaneve ushqimore të kuti kartoni, kos dhe ujë në shishe.

Por, pasi më parë u kishte dhënë leksion fansave të saj për ndotjen, Kourney kërkoi të shmangte çdo kritikë në lidhje me ndikimin e saj në mjedis, duke pretenduar se ajo do të ndalonte përdorimin e plastikës pasi frigoriferi i saj të ishte bosh.

Kourtney shkroi: “Karantinë OCD. Unë po bëj një përpjekje për të mos blerë artikuj në plastikë, pasi të boashtiset frigoriferi, unë nuk do të blej më “./Insajderi.com

BBC News