KQZ fillon verifikimin e aplikimeve nga diaspora

KQZ fillon verifikimin e aplikimeve nga diaspora

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka deklaruar se ka filluar procesi i verifikimit për votuesit e diasporës në zgjedhjet 14 shkurtit.

“KQZ po i kontakton aplikuesit përmes telefonit dhe sipas këtij komisioni, nga rreth 2000 persona të kontaktuar, në thirrjet e para të realizuara, mbi 75% e aplikuarve janë̈ lajmëruar në telefon dhe janë̈ konfirmuar aplikimet e tyre”

Po ashtu thuhet se “KQZ do të vazhdojë të kontaktojë përsëri aplikuesit në mënyrë̈ që t’iu mundësojë̈ verifikimin e aplikimit të tyre”. /Insajderi.com