KQZ mblidhet sot, pritet certifikimi i partive për zgjedhjet e 17 tetorit

KQZ mblidhet sot, pritet certifikimi i partive për zgjedhjet e 17 tetorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë të premten mbledhjen e radhës.

Në rend dite do të jetë shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për certifikim të subjekteve politike.

Po ashtu në rend dite do të jetë edhe shqyrtimi dhe miratimi i raportit të shpenzimeve të derivateve për periudhën janar-qershor 2021 të KQZ-së.

Më poshtë gjeni rendin e plotë të ditës:

  1. Hyrje: z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së:

–   Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së KQZ-së Nr.46 dhe 47/2021.

  1. Aktivitetet e Sekretariatit të KQZ-së;
  2. Aktivitetet e ZRPPC-së:

–        Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për certifikim të subjekteve politike.

  1. Këshillat e KQZ-së:
  • Këshillit për Buxhet dhe Financa:

–        Shqyrtimi  dhe miratimi i raportit të shpenzimeve të derivateve për periudhën janar-qershor 2021 të KQZ-së,

–        Shqyrtimi dhe miratimi i raportit financiar për periudhën janar- qershor 2021 të KQZ-së.

  •  Këshillit për Operacione Zgjedhore:

–        Shqyrtimi dhe miratimi i nominimit për anëtar të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Komunën e Gjilanit për zgjedhjet lokale 2021.

  1. Njoftim nga Këshilli Mbikëqyrës i Informimit Publik;
  2. Të ndryshme;

/Insajderi.com