KQZ publikon të dhënat e pjesëmarrjes në votime deri në orën 17:00

KQZ publikon të dhënat e pjesëmarrjes në votime deri në orën 17:00

49.59 është përqindja më e lartë e qytetarëve të cilët kanë dalë për të votuar në zgjedhjet e sotme nacionale në Shqipëri, deri në orën 17:00, njofton Insajderi.

Sipas përditësimit më të fundit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Dibra dhe Tirana janë dy qarqet me shifrat më të larta.

Me 49.59 për qind të qytetarëve në Dibër dhe 49.32 për qind në Tiranë, shënohet numri më i lartë i qytetarëve që kanë ushtruar të drejtën e votës në Shqipëri.

Më poshtë gjeni përqindjet për të gjitha qarqet:

Berati 41.10%

Dibër 49.59%

Durrësi 42.26%

Elbasan 44.62%

Fier 41.23%

Gjirokastër 39.24%

Korçë 41.84%

Kukës 45.43%

Lezhë 41.33%

Shkodër 38.11%

Tiranë 49.32%

Vlorë 31.58% … /Insajderi.com