Krasniqi vs Haertel, këtu e shikoni LIVE

Krasniqi vs Haertel, këtu e shikoni LIVE

Haxhi Krasniqi sonte lufton për të mbrojtur titullin evropian në boks në kategorinë super të mesme në federatën EBU.

Kundërshtar i tij është gjermani Stefan Haertel, i cili vlerësohet si kundërshtari më serioz që e ka pasur Krasniqi kohëve të fundit dhe më seriozi që ka pasur për titull në EBU.

Insporti ju sjell mundësinë që të shikoni këtë meç live nëse klikoni në linkun e postuar nga redaksia jonë.

Linkun për LIVE e ka publikuar Insporti dhe mund ta gjeni këtu.