Prej fillimit të operimit në Kosovë, një nga kërkesat më të shpeshta të qytetarëve drejtuar institucionit financiar jo-bankar, Monego.com, ka qenë se a ofrojnë kredi ME" />
Artikull i sponzorizuar

Kredia më e shpejtë në Kosove, tani me 12 KËSTE dhe me limit deri në 1000€

Kredia më e shpejtë në Kosove, tani me 12 KËSTE dhe me limit deri në 1000€

Prej fillimit të operimit në Kosovë, një nga kërkesat më të shpeshta të qytetarëve drejtuar institucionit financiar jo-bankar, Monego.com, ka qenë se a ofrojnë kredi ME KËSTE dhe se a ofrojnë kredi me shumë më të madhe se 200 Euro?

Po, tash e tutje tek Monego.com mund të merrni KREDI deri me 12 KËSTE dhe me vlerë deri në 1000 Euro.

Aplikimi për kredinë me këste është shumë i lehtë edhe i thjeshtë. S’ki nevojë për garantues, as për vërtetim page, ju mjafton VETËM LETËRNJOFTIMI për të aplikuar.

Për maksimumi 15 MINUTA ju i merrni paratë kesh në dorë ose edhe mund t’ju transferohen në llogarinë tuaj bankare nëse preferoni të merrni kredinë online, prej rehatisë së shtëpisë.

Si mund të aplikoni për kredi tek Monego.com?

Monego, si institucioni mikrofinanciar me numrin më të lartë të kredive të disbursuara prej fillimit të operimit ne muajin Maj, tanimë është prezente në qytetet kryesore të Kosovës. Shumë shpejtë, Monego planifikon të hapë degë në të gjitha qytetet e Kosovës, në mënyrë që shërbimet e saj inovative dhe të lehta të financimit të ofrohen për pjesën më të madhë të popullsisë së Kosovës.

Manuali se si të aplikohet ONLINE për kredi tek Monego: