Krejt me ardhë n’California Resort! Rc Cola & Red Rain po vijnë për ju me shumë shpërblime!

Krejt me ardhë n’California Resort! Rc Cola & Red Rain po vijnë për ju me shumë shpërblime!

Kampanja e kësaj vere “Merrja verës feskinë” po ateron në California Resort këtë fundjavë.

Çka duhet t’bëni ju… vizitoni lokacionin dhe bëhuni gati për garë!
Kush është më i forti në lojëra merr shpërblimin më të vlefshëm.

Do t’ju pëlqej fundjava n’California Resort sepse RC Cola dhe Red Rain kanë rezervuar shumë befasi për ju në këtë ngjarje.